Koka izstrādājumi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Akmens Carnik, IU

Rīgas 68, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
piederumi, kapu pieminekļi, kapu pieminekļi Gulbenē, kapu pieminekļu izgatavošana, akmens apstrāde, akmens izstrādājumi , , nelaiķa transportēšana no/uz ārzemēm, katafalks, katafalki, katafalks Mersedes-Benz, cinka zārks, koka

Eden Winds Projects, SIA

Gunāra Astras 2 k-1, Rīga LV-1084
siltās grīdas, siltās grīdas ar elektrību, elektriskās siltās grīdas, ūdens siltās grīdas, siltās grīdas koka

Mana Galdniecība, SIA

"Dreimaņi", Padures pagasts, Kuldīgas nov. LV-3321
Apraksts: Latviešu talants ir māksla radīt skaistas un noderīgas lietas. Viens no šādiem sava talanta meistariem ir Māris Stepanovs, saimnieks Kuldīgas novada paša izveidotajā galdniecībā "Mana galdniecība", kur tiek izgatavoti logi, durvis, mēbeles, kāpnes un citi koka izstrādājumi. 2016. gadā "Mana galdniecība" tika nominēta balvai Gada jaunais uzņēmums. "Manas galdniecības" produkcija ir rūpīgs roku darbs un tiek izgatavota pēc individuāla pasūtījuma. Te ir iespējams realizēt jebkuru vēlmi - gan standarta, gan nestandarta, izmantojot gan koku, gan laminātu. Jebkurš produkts iziet pilnu ražošanas ciklu. Radīšanas procesā piedalās arī klients ar savu vīziju par to, kādam ir jāizskatās galaproduktam. Uzņēmums turpina augt un attīstīties, seko līdzi jaunākajām modes tendencēm dizainā. Uzņēmumam ir CE sertifikāts logu un durvju ražošanā.

Alegro, SIA

"Ezerlejas" , Usmas pagasts, Ventspils nov. LV-3619
Apraksts:

SIA "ALEGRO" ražotie koka izstrādājumi dzelzceļiem no egles, priedes un ozola koksnes - gulšņi, piesūcināti gulšņi, pārmiju brusas, tiltu brusas, šķelda, skaida, malka.

Mūsu faktiskā adrese: Lielvārdes iela 1, Rīga, LV-1006

Keramika-VG, IK

Višķu tehnikums, Parka 2, Višķu pagasts, Augšdaugavas nov., LV-5481
Piedāvājam:

Višķu amatnieki apmeklētājiem piedāvā maršrutu pa ciemu, kas sevī ietver iespēju interesanti pavadīt brīvo laiku. Viesiem ir iespēja izzināt Višķu vēsturi, apmeklēt keramikas, klūgu pinumu, dedzināta koka, dārza skulptūras darbnīcas, piedalīties amatnieku meistarklasēs. Ciemā strādā Valdis Grebežs – Amatu meistars keramikā, kurš nodarbojas galvenokārt ar telpiskā keramikas panno izveidi, taču strādā ne tikai ar mālu, bet arī ar koku, stiklu, gāzbetonu, klūgām un akmeni. Meistars regulāri piedalās dažādās valsts, reģionālajās un starptautiskajās izstādēs. Ir iespējams iegādāties vietējo rokdarbnieču un amatnieku izstrādājumus. Nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās.

SONORA Export, SIA

Ganību dambis 17A, Rīga LV-1045
STARPTAUTISKĀ DARBĪBA:

Zāģmateriālus un to produktus iepērkam un ražojam no kokiem, kas auguši Baltijas valstu (Latvijas, Lietuvas, Igaunijas) un Baltkrievijas bagātajos mežos. Savu produkciju eksportējam uz Eiropas Savienības valstīm - Lielbritāniju, Maķedoniju un Islandi. Uzņēmuma darbības laikā esam radījuši plašu sadarbības tīklu, kas ļauj mums operatīvi iegūt un sadalīt meža resursus. Piedāvājuma klāstā ir arī palešu kokmateriāli, dārza un žogu izstrādājumi, celtniecības kokmateriāli, jumta līstes, sastatņu dēļi, nolobīti stabi, kūdra un kūdras substrāti, kā arī malka.

Kāpnes un kāpnes, UAB Laiptas

Beržu g 9, Šiauliai
Uzņēmums "Laiptas" UAB izgatavo un uzstāda visu veidu kāpnes, tādējādi tas nozīmē, ka::

• Pie mums ir pieejamas jebkura izmēra kāpnes – sākot ar pašām mazākajām (daži pakāpieni), beidzot ar vislielākajām (kāpnes debesskrāpjiem); • jūs varat pasūtīt kāpnes no jebkuras koksnes, kura Jums iepatīkas; • plašā izvēlē ir pieejami tipveida modeļi, kuri var tik pielāgoti īpaši Jūsu projektam; • pēc Jūsu vēlmēm mūsu izgatavos Jums individuālu kāpņu projektu.

Kanclers, SIA, Filiāle

Pasta 51 k-7, Jelgava LV-3001
Piedāvājumā:: ✓ mēbeles ✓ kancelejas preces ✓ hobijlietas ✓ attīstošās rotaļlietas ✓ grāmatas ✓ skolas piederumi un somas ✓ saimniecības preces ✓ mazā sadzīves tehnika Par mums: SIA "Kanclers" Jelgavā ir trīs tirdzniecības vietas un interneta veikals (www.kanclers.lv), kur tiek piedāvāts ļoti plašs preču klāsts.

VIDZEMES PAPĪRS, SIA, Veikals

Lielā Ezera 1-3, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Piedāvājam:: ✓ Biroja papīrs ✓ Papīra preces ✓ Skolas preces ✓ Rakstāmlietas ✓ Darba vietas piederumi ✓ Biroja tehnika un piederumi ✓ Dokumentu arhivēšana un uzglabāšana ✓ Dokumentu laminēšana ✓ Datoru piederumi un aksesuāri ✓ Preces bērniem ✓ Dāvanu iesaiņošana ✓ Grāmatu apvākošana ✓ Foto preces ✓ Piekariņi un suvenīri ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Uzlīmes un to izgatavošana ✓ Sveces ✓ Kalendāri

Sichmann, SIA

Dobeles šoseja 42, Jelgava LV-3007
Logu dekoru izgatavošana:: ✓ karnīzes ✓ pano ✓ kolonnas ✓ kapiteļi ✓ konsoles Tehniskā informācija:

Logu dekori pamatā tiek izgatavoti no priedes, lapegles, ozola vai meranti (sarkankoka paveids) koksnes. Kā opcija - ir iespēja izstrādājumus izgatavot arī no citām koka sugām. Veicot pasūtījumu, tas ir jānorāda atsevišķi. Koka izstrādājumu mitrums - W = 12+/-3%. Dekori tiek piedāvāti slīpēti un bez jebkādas citas tālākās apdares. Kā opcija - ir iespēja izstrādājumus pārklāt ar dažādiem apdares materiāliem. Veicot pasūtījumu tas ir jānorāda atsevišķi. Vertikālo izstrādājumu augšējā dekoratīvā daļa - galva- var tikt izgatavota no metāla, koka vai PVC (polivinilhlorīds). Metāla augšējā dekoratīvā daļa - "galva" tiek izgatavota ar liešanas paņēmienu. Metāla "galvas" virsmā ir iespējami sīki negludumi, punktveida iespiedumi vai pacēlumi u.c. nelīdzenumi. Šie nelīdzenumi nevar tikt uzskatīti par defektiem un pretenzijas pret tiem netiek pieņemtas. Tipveida verikālo kapiteļu aprēķina cena norādīta bez PVN, iepakojuma un piegādes izdevumiem.

Almo Hardwood, AS

Apes 4, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Mēs ražojam un pārdodam cietkoksnes izstrādājumus šādos veidos:: • Zāģēti un ēvelēti zāģmateriāli • Šķērsgriezuma elementi • Ēvelēti komponenti • Malu līmēti paneļi

 

Apraksts:

Mēs specializējamies cietkoksnes izstrādājumu ražošanā un darbojamies "Almo Hardwood" AB Zviedrijā un "Almo Hardwood" AS Latvijā. Zviedrijā mēs veicam tirdzniecību ar cietkoksnes baļķiem, un Latvijā mums ir sava ražotne.

Anipsis, SIA, zāģmateriāli, malka

Mežapurva 1, Rīga LV-1064
Apraksts:

Kokzāģētava Rīgā. Zāģmateriālu ražošana un tirdzniecība. Antiseptēšana, ēvelēšana. Koka izstrādājumi.

Silviko, SIA

"Briede", Zilākalna pagasts, Valmieras nov., LV-4222
Zāģmateriāli būvniecībai (nežāvēti, žāvēti, ēvelēti): ✓ dēļi; ✓ brusas; ✓ latas; ✓ grīdas dēļi; ✓ apšuvuma dēļi; ✓ kurināmās granulas (6 mm diametrā); ✓ pakaišu skaidas zirgiem (no egles). Iepērkam egles zāģbaļķus!:

Kvalitātes prasības: Koksnei jābūt svaigi sagatavotai no augošiem kokiem. Zāģbaļķiem jābūt kvalitatīvi atzarotiem. Nepieļaujas: trupe, dvīņserde, saussāni, zilējums, kukaiņu bojājumi, metāla ieslēgumi, gāšanas plaisas, lielzarainība. Līkumainība: vienpusējā līkumainība nepieļaujas lielāka kā 1,5% no zāģbaļķa garuma. Divpusējā līkumainība nav pieļaujama.

 

Mežmaļi+, SIA, koka logu un durvju ražotne

KOKA logi un durvis
Valdlauči, Mazā Rāmavas 4, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-1076
Apraksts: Esam specializējušies uz koka logu un durvju izgatavošanu. Strādājam tikai pēc individuāla pasūtījuma arī ar ārzemju klientiem un vajadzības gadījumā veicam arī uzmērīšanu un savu izstrādājumu montāžu. Pamatā strādājam ar vietējās izcelsmes materiāliem: priedi, bērzu, osi un ozolu. Apdares un komplektējošām sastāvdaļām pamatā izmantojam Vācijā un Skandināvijā ražotus materiālus.

Prāna Ko, SIA

Spilves 4, Rīga, LV-1055
Mūsu sortimentā ir vairāk nekā 8000 dažādu preču: ✓ Prāna Ko ir ekskluzīvs medicīnas apģērba KOI (ASV) zīmola izplatītājs Baltijas valstīs. ✓ Paparnet (IT) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir pasaules līderis higiēnas papīra ražošanā. ✓ Abena (DK) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir EKO zīmols, kas ražo urīna nesaturēšanas produkciju un kopšanas kosmētiku.

MIK Print, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Jelgavas 68, Rīga LV-1004
Galvenie darbības virzieni:: ✓ sietspiede, ✓ industriālā sietspiede, ✓ reklāmas apģērbu un priekšmetu apdruka, ✓ tekstila, ✓ pūku druka. Apraksts:

"MIK PRINT" ir mūsdienīgs, radošs un atsaucīgs poligrāfijas uzņēmums. Uzņēmuma vadošais personāls ir ar vairāk kā 20 gadu pieredzi sietspiedes, poligrāfijas un prezentreklāmas darbu izgatavošanā.

CNCart, SIA

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts: Mūsu devīze - apmierināts un pastāvīgs klients. SIA "CNCart" nodarbojas ar CNC frēzēšanu un gravēšanu, bet, laikam ejot, kā papildus nozari 2016. gadā izveidojām galdniecību.

Albi Group, SIA

Andreja Pormaļa 57, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Papildus piedāvājam:: ✓ bruģi, bruģa ieklāšanu, ✓ dārza mēbeļu izgatavošanu un uzstādīšanu, ✓ visa veida bruģēšanas un celtniecības darbus, ✓ transporta pakalpojumus līdz 2t. Svarīgākās sadaļas:: ✓ Metāla tirdzniecība ✓ Metāla konstrukciju ražošana ✓ Vārti, žogi, stabi, vārtu automātika ✓ Ceļu būves tehnikas noma ✓ Bruģēšanas un celtniecības darbi, tāmēšana ✓ Kanalizācijas izbūves darbi ✓ PVC logi, metāla durvis, žalūzijas, garāžu vārti

buvseta.lv, internetveikals

Cesvaines 22, Rīga LV-1073
Piegādes transports:: ✓ Kravas mikroautobusi (preces svars līdz 1.2t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 12t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 22t) Veicam piegādi visas Latvijas teritorijā. Precīzēt informāciju par piegādes maksu, laiku un izkraušanas vietām var, sazinoties ar mums.

KVALITATĪVI KOKA IZSTRĀDĀJUMI, IK

"Sniedzes" – 3, Liepupes pag., Limbažu nov., LV-4023
Informācija no uzņēmumu reģistra